Services

Bodyguarding

In onze steeds veranderende wereld is persoonlijke beveiliging een essentieel aspect geworden voor velen. Dit geldt in het bijzonder voor personen die, vanwege hun functie, bekendheid of financiële status, een verhoogd risico kunnen lopen op ongewenste aandacht of bedreigingen. Voor deze individuen biedt bodyguarding een oplossing die zowel veiligheid als gemoedsrust biedt.

Close Protection

Een beveiligingsbedrijf is niet compleet zonder de expertise van bodyguards. Of u nu behoefte heeft aan persoonlijke beveiliging, te maken heeft met concrete dreigingen, of beroemde mensen extra bescherming nodig hebben, onze ervaren bodyguards staan voor u klaar.

Bij Mentor Worldwide Security hebben we een hecht team van professionele bodyguards, elk met zijn eigen specialiteiten en volledig op elkaar afgestemd. Bij Mentor Worldwide Security staat uw veiligheid voorop. Bodyguarding is maatwerk. Of u het nu voor een dag of het hele jaar nodig heeft, we passen ons aan uw behoeften aan. We voeren een risicoanalyse uit om de benodigde maatregelen te bepalen. We zorgen ervoor dat de maatregelen in verhouding staan tot de risico's en zo min mogelijk invloed hebben op uw dagelijkse activiteiten. Onze bodyguards hebben erkende opleidingen gevolgd en we gebruiken beveiligde communicatiemiddelen voor snelle actie.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Bodyguards met erkende training en uitgebreide ervaring.
  • Ons doel is om de veiligheid te waarborgen zonder uw dagelijkse activiteiten te verstoren.
  • Opvallende of onopvallende bodyguardbewaking.
  • Voertuigen voor elke soort opdracht.
  • Beveiligde communicatiemiddelen.
  • Getraind in EHBO en adequate reactie bij noodsituaties.

In een wereld vol onzekerheden is het essentieel om te weten dat u kunt rekenen op professionele bescherming. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het veiligstellen van uzelf, uw werknemers of uw bedrijf.

Close Protection

Betrouwbare bewaking op diverse locaties.

We nemen de veiligheid van uw bedrijf uiterst serieus. Onze bewakingsdiensten zijn ontworpen om u de gemoedsrust die u nodig heeft. We begrijpen dat elke locatie uniek is en dat elke bedrijf specifieke veiligheidsbehoeften heeft. Daarom zorgen onze ervaren bewakingsagenten ervoor dat ze de beveiligingsnormen op elke locatie nauwkeurig handhaven.

01/

Industriële bewaking

02/

Bewaking op bouwwerven

03/

Havenbewaking

bewakingsonderneming in mechelen
consortiumbewaking antwerpen
bewakingsbedrijf in antwerpen

Bodyguarding op maat

Bij Mentor Worldwide Security begrijpen we dat uw veiligheid niet standaard is. Of het nu gaat om een kortstondige behoefte of een doorlopende beveiligingsbehoefte, wij bekijken uw situatie grondig. Mentor Worldwide Security biedt exclusieve, op maat gemaakte ongewapende bodyguarding. Aarzel dus niet om contact op te nemen met Mentor Worldwide Security voor meer informatie over hoe zij jezelf, je werknemers of je bedrijf veilig kunnen houden.

Contacteer ons