Ons verhaal

Ultimate security, elevating protection

Het verhaal van Mentor Worldwide Security begon jaren geleden door de tekortkomingen in de branche te identificeren. De oprichters, met jarenlange ervaring in de sector, richtten Mentor Worldwide Security op om betere kwaliteit en hogere klanttevredenheid te bieden. In 2023 bundelden we onze krachten met Sentery Security, op basis van deze visie. De combinatie van onze visie en hun aandacht voor innovatie en technologie resulteerde in twee beveiligingsbedrijven met een hands-on mentaliteit en directe communicatie. Onze streven naar perfectie wordt ondersteund door regelmatig contact met zowel onze klanten als medewerkers, zodat we continu kunnen bijsturen en aanpassen waar nodig. We zijn toegewijd aan innovatie in de beveiligingswereld en bieden een breed scala aan diensten, waaronder beveiliging voor de diamant- en juwelensector, luxe winkels, havens, ambassades, residentiële woningen, industriële bedrijven en consortiumbeveiliging.

Toegewijd bewakingsbedrijf

Gebaseerd op de principes van hands-on mentaliteit, duidelijke communicatie, snelheid en innovatie is Mentor Worldwide Security ontstaan om het bewakingslandschap te transformeren. Ons bewakingsbedrijf draait om de passie om bedrijven te beschermen, zodat ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten zonder concessies te doen aan veiligheid.

  • Digitale rapportering
  • Discretie en diplomatie
  • Alerte en stipte bewakingsagenten
  • Persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak
bodyguard inhuren antwerpen

Onze waarden

Bij Mentor Worldwide Security streven we naar klanttevredenheid, integriteit, professionaliteit en uitmuntendheid in onze diensten. We hebben deze firma opgericht om betere kwaliteit te kunnen bieden en de tevredenheid van onze cliënten en medewerkers te verhogen. Ons doel is niet om de grootste te worden in België, maar om de beste te blijven in onze dienstverlening, flexibiliteit en werkbaarheid, met tevreden mensen overal.

Uitmuntendheid

Klantgerichtheid

Integriteit

Professionaliteit

security inhuren antwerpen

De juiste partner voor uw veiligheid

Veiligheid is essentieel voor elke organisatie. Het beschermt uw bedrijf, personeel, en klanten. In de dynamische wereld van beveiligingsrisico's, heeft u een betrouwbare partner nodig zoals Mentor Worldwide Security. Neem contact op met ons, en ontdek hoe we uw beveiliging proactief kunnen aanpakken. Met Mentor Worldwide Security, kunt u zich richten op uw bedrijf, wetende dat uw veiligheid gewaarborgd is.