Bewakingsdiensten

In de wereld van beveiliging erkennen we de unieke vereisten van elk organisatie en elke situatie. Mentor Worldwide Security uit Lier biedt daarom op maat gemaakte bewakingsoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ontdek ons brede scala aan effectieve bewakingsdiensten, ontworpen om uw bedrijf te beschermen in elke omstandigheid.

Gewapende opdrachten

Gewapende opdrachten

Mentor Worldwide Security biedt gespecialiseerde gewapende diensten voor situaties waar extra beveiliging nodig is. Onze ervaren en goed getrainde beveiligingsagenten zijn uitgerust om te reageren op bedreigingen en een veilige omgeving te handhaven. Ze gebruiken hun wapen enkel in uiterste noodzaak. Of het nu gaat om de bescherming van uzelf, uw geliefden of uw eigendom, wij bieden professionele en effectieve beveiligingsdiensten die uw gemoedsrust garanderen.

Mobiele Bewaking

Mobiele Bewaking

Met onze mobiele bewakingsdienst kan onze bewakingsagent controlerondes voor toezicht en bescherming uitvoeren, waaronder openings- en sluitingsrondes, preventierondes en brandpreventie. Mobiele bewaking omvat preventieve en interventieve maatregelen. U kunt dus altijd vertrouwen op mobiele beveiliging en een waakzaam oog.

Personenbescherming

Personenbescherming

Met "close protection", ook bekend als "bodyguarding", waarborgen onze gespecialiseerde bewakingsagenten de veiligheid van individuen op een discrete en vertrouwelijke manier tegen mogelijke gevaren. Wij bieden bescherming en voorkomen ongewenste benaderingen, met een speciale focus op persoonlijke veiligheid.

Statische Bewaking

Statische Bewaking

Onze bewakingsagenten zorgen voor continu of periodiek toezicht en bescherming van zowel roerende als onroerende goederen. We analyseren mogelijke risico’s en bedreigingen voor uw locatie en ontwikkelen een plan dat nauw aansluit bij uw specifieke behoeften. Mentor Worldwide Security biedt zowel industriële als residentiële beveiligingsdiensten, ongewapend of gewapend.