Services

Interventie na alarm

Bij het beveiligen van uw woning of bedrijf zijn er vele factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Een daarvan is de professionele alarmopvolging, een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar cruciaal is voor een effectief beveiligingssysteem. Bij Mentor Worldwide Security nemen we deze verantwoordelijkheid serieus en biedt 24/7 respons op elk alarm, volgens de instructies.

Alarmopvolging door Mentor Worldwide Security

In overeenstemming met de wet van 7 april 2003, is het de taak van een externe partij om de situatie te verifiëren bij een alarm voordat de politiediensten ter plaatse mogen gaan. Dit is een cruciale rol die we bij Mentor Worldwide Security met de grootste zorg vervullen. Onze bewakingsagenten zijn getraind om snel en efficiënt te handelen - ze controleren of het alarm vals is en waarschuwen indien nodig de ordediensten. Deze snelle interventie heeft meerdere voordelen. Het leidt niet alleen tot een verhoogde veiligheid, maar ook tot aanzienlijke besparingen op stress, tijd en geld voor de ondernemer. Immers, een vals alarm kan leiden tot onnodige verstoringen en kosten. Bij Mentor Worldwide Security bieden we alarminterventie aan op diverse locaties. Of het nu gaat om bedrijventerreinen, industriezones, woonwijken of winkelcentra.

Voordelen van alarmopvolging door Mentor Worldwide Security:

  • Zorgeloos bij een alarm: Wanneer een alarm afgaat, kan dit een stressvolle situatie zijn. Met Mentor Worldwide Security aan uw zijde hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze bewakingsagenten handelen de situatie ter plaatse af, zodat u niet zelf hoeft te komen wanneer er een alarmsignaal is.
  • Tijd- en geldbesparing: Valse alarmen kunnen leiden tot onnodige verstoringen en kosten. Door de alarmopvolging aan Mentor Worldwide Security over te laten, kunt u onnodig tijd- en geldverlies voorkomen. We zijn bekend met het oplossen van problemen met alarmsystemen, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.
  • Geen nachtelijke telefoontjes: Met de alarmopvolging van Mentor Worldwide Security kunt u nachtelijke telefoontjes vermijden die alleen maar leiden tot de vaststelling dat het een vals alarm was.
  • Professionele confrontatie: In het ongelukkige geval van een inbraak, laat u de confrontatie met een onbevoegd persoon over aan de getrainde professionals van Mentor Worldwide Security. We zorgen ervoor dat de situatie veilig wordt afgehandeld.
Alarmopvolging door Mentor Worldwide Security

Betrouwbare bewaking op diverse locaties.

We nemen de veiligheid van uw bedrijf uiterst serieus. Onze bewakingsdiensten zijn ontworpen om u de gemoedsrust die u nodig heeft. We begrijpen dat elke locatie uniek is en dat elke bedrijf specifieke veiligheidsbehoeften heeft. Daarom zorgen onze ervaren bewakingsagenten ervoor dat ze de beveiligingsnormen op elke locatie nauwkeurig handhaven.

01/

Industriële bewaking

02/

Bewaking op bouwwerven

03/

Havenbewaking

bewakingsonderneming in mechelen
consortiumbewaking antwerpen
bewakingsbedrijf in antwerpen

Kies voor snelle interventie na alarm

Het hebben van een betrouwbare alarmopvolging is niet alleen een geruststellende gedachte, maar een essentieel onderdeel van een effectief beveiligingssysteem. Met Mentor Worldwide Security kunt u erop vertrouwen dat uw bewakingsbehoeften serieus worden genomen en dat er altijd een team klaar staat om te reageren wanneer uw alarmsysteem afgaat. Neem direct contact met ons op voor onze bewakingsdiensten en ontdek zelf de voordelen van professionele alarmopvolging.

Contacteer ons